TiffanyRoxx
TiffanyRoxx
ONLINE
ArnhemseBabe
ArnhemseBabe
ONLINE
LiveWSherA
LiveWSherA
ONLINE
MstrsVanessa
MstrsVanessa
ONLINE
Arani
Arani
ONLINE
Hornygold
Hornygold
ONLINE
wetpussyx
wetpussyx
ONLINE
RijpeDame
RijpeDame
ONLINE
VOLLLEKONTX
VOLLLEKONTX
ONLINE
miss70
miss70
ONLINE
Xtina
Xtina
ONLINE
Ema
Ema
ONLINE
HotCindy25
HotCindy25
ONLINE
Lovly
Lovly
ONLINE
Reddish
Reddish
ONLINE
NicoleVilla
NicoleVilla
ONLINE

Het lekkere webcammeisje op de korfbalclub

Al zo vaak had ik naar de wedstrijden van haar korfbalclub staan kijken. Ik kende het meisje via Erochat.nl, waar ik wel eens met haar gecamd heb. Steeds weer werd ik opgewonden van al die superkorte zwarte korfbalrokjes met daar onder die kleine gym-broekjes. Wat zou ik daar graag eens kennis mee maken. Een van de meiden had al een paar keer naar me gekeken toen de wedstrijd afgelopen was. Toevallig bleek ik bevriend met een van haar kennissen. Na de wedstrijd kwam ze naar me toe en vroeg ze me of ik in de kantine nog wat wilde drinken met de anderen. Dat liet ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen! In de kantine aangekomen zag ik al die prachtige korfbalrokjes van dichtbij, terwijl de ene nog grotere bobbels in een wit T-shirt vertoonde dan de andere. Het meisje dat me had meegevraagd, bezat kennelijk een paar harde punttieten, iets waar ik altijd naar verlangde.

Terwijl we wat met elkaar kletsten, zag ik van tijd tot tijd een stel verdwijnen. Op mijn vraag waar ze steeds met hun tweeën heen gingen, zei ze dat ik dat zelf kon zien. Ze nam me bij de hand en ging de deur door naar een klein kamertje met een bed. Toen we naar binnen liepen, bleef ze plotseling staan, waardoor ik tegen haar op botste. Meteen drukte ze haar billen om mijn dikke staaf. Zonder er bij na te denken sloeg ik mijn armen om haar heen. Nu had ik zo’n rokje in m’n handen! Ze friemelde achter zich, waarna ze mijn broek naar beneden deed en haar korte rokje over mijn penis schoof. Deze zat nu tussen haar zwarte korfbalrokje en haar zwarte gymbroekje. Dat was een glanzend zwart geval, waarin je lekker gleed. Ze wipte even op haar tenen, waardoor m’n pik tussen haar billen door naar beneden gleed en tegen haar kut terechtkwam. Deze zoog zich meteen aan me vast. Langzaam werd ik met gymbroekje en al naar binnen gezogen. Toen ze me goed vast had, liet ze zich voorover op het bed vallen en begon hevig met haar billen te werken.

Ik voelde hoe min pik met geweld op en neer in haar zuigende gymbroekje werd gedwongen. Het zweet brak me uit en ik begon steeds wilder in en uit haar gymbroekje te glijden. Ondertussen drukte ze haar billen stevig tegen mijn buik, waardoor hij haar zwarte korfbalrokje stevig over m’n huid voelde glijden. Ik kan haast niet meer! kreunde ik, maar ze zoog steeds harder. Toen ik voelde dat ik klaar begon te komen, greep ik haar korte zwarte korfbal- rokje beet en pompte al kreunend met diepe halen mijn lading in haar zwarte gymbroekje. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt! riep ik. Kom volgende week terug en je mag weer, zei ze. Dat was ik beslist van plan, want ik had nog wel meer ideeën om eens met haar uit te proberen.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Loading...Loading...

Geef een reactie